OpMaat IT is ontstaan uit het feit dat na 2013 het scheiden van wonen en zorg, extramuraliseren, is ingevoerd.

Door deze verandering ontstond steeds meer vraag naar persoonlijk advies en professionele IT-dienstverlening voor cliënten in de zorg. OpMaat IT wil graag een steentje bijdragen en stelt zich al jaren ten dienste van de IT en de zorg. OpMaat IT heeft bijgedragen tot het succesvol implementeren van diverse IT-systemen, het onderhouden daarvan en het ondersteunen van cliënten en hun begeleiders op het gebied van IT.

OpMaat IT heeft kennis van moderne technologieën en is mede hierdoor in staat om zowel cliënten als mantelzorgers, begeleiders en andere zorgpartijen te adviseren. In dit alles staat de cliënt centraal.

OpMaat IT is een zelfstandige dienstverlener. Wij werken met verschillende leveranciers, waardoor wij de beste producten tegen scherpe prijzen kunnen leveren. Wij adviseren en begeleiden zorginstellingen, cliënten en familie/begeleiders met betrekking tot hun IT-wensen.

Leveringsvoorwaarden

OpMaat IT maakt gebruik van de Algemene Voorwaarden welke zijn opgesteld door brancheorganisatie Nederland ICT. De voorwaarden zijn benoemd als Nederland ICT Voorwaarden. Op al onze overeenkomsten zijn de Nederland ICT Voorwaarden van toepassing. De Nederlandse teksten zijn bij ons opvraagbaar.

Privacy

OpMaat IT is verantwoordelijk voor een zorgvuldige behandeling van de persoonsgegevens die aan haar toevertrouwd zijn. Hoe OpMaat IT omgaat met privacy en de persoonsgegevens staat vermeld in de Privacyverklaring. Voor meldingen van schendingen van de privacy of vragen over de gegevensbescherming kunt u contact opnemen met OpMaat IT via het contactformulier of telefonisch via 0320 – 85 17 06.